HEDEF YKS

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Nazlı Kapan tarafından sınavın yaklaşması nedeniyle kaygı ve motivasyon üzerine seminer verilmiştir

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Okul Psikolojik Danışmanım Nazlı Kapan da iştirak etti.

Şbt

11. sınıflar için açık liseye geçiş gibi durumlara karşı tedbir alma çalışmaları kapsamında;Hedef YKS Üniversite Hazırlık programının tanıtımı için hazırlanan pano daha dikkat çekici hale getirilerek revize edildi.

Şbt

Okulumuz Hedef YKS panosuna MSÜ sınav takvimi afişi asıldı.MSU sınav tarihi ve başvuru tarihi Okul Psikolojik Danışmanımız Nazlı Kapan tarafından 12. sınıflara duyruldu.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine kendi iş alanları  ile ilgili bilgi vermek,mesleklerini nasıl icra ettiklerini anlatmak, öğrencilerin sorularına cevap vermek üzere  üzere Prof. Dr. Şemsettin Dursun,Psikiyatrist Veysi Akın, Diyetisyen Esma Görhan, Öğretmen Vahdettin Dursun ve Polis Ayşe Yaman, Hatice Şule Eken, Gürkan Akçaalan okulumuzu  ziyaret ettiler.

Ayrıca okulumuz öğrencilerinin üniversite hakkında bilgi edinmeleri için Okul müdürümüz Ferhat Deniz Ercan ve 3 öğretmen eşliğinde üniversite gezisi düzenlendi.

Şbt

Okul müdürü,sınıf rehber öğretmenleri ve okul psikolojik danışmanı eşliğinde gerçekleştirilen veli toplantısında sınavların analizleriyle ilgili velilere bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ock

Hefef 2023 YKS kapsamında okulumuz bünyesinde  ortaokul öğrencilerimize açılan DYK kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Ock

Yks 2023 e hazırlık kapsamında okulumuz 12.sınıf öğrencilerine her ay düzenli olarak deneme sınavları yapılmaktadır.Deneme sonuçları öğretmenlerimiz tarafından analiz edilerek öğrencilere gerekli dönütler sağlanmaktadır.